Vijf stappen naar een betere huid

Het kan een strijd zijn om een ​​huidverzorgingsroutine te vinden die perfect voor u werkt. Er zijn talloze How-Tools en producthandleidingen online die een huid beloven die verjongd, glanzend en gezond is, maar de meeste hiervan kunnen moeilijk te bereiken zijn of helemaal niet werken voor uw huidtype. Je hebt misschien al verschillende routines geprobeerd, maar je merkt nog steeds dat je last hebt van puistjes, een gevoelige huid, roodheid en droogheid.

Hier zijn vijf praktische manieren om u in een mum van tijd te helpen een stralende en stralende huid te krijgen.

  1. Water omhoog &lt

Het valt niet te ontkennen dat drinkwater gunstig is voor de algehele gezondheid. Het helpt bij uw spijsvertering en bloedsomloop, en het helpt u ook om een ​​goede huidgezondheid te behouden. Een uitgedroogde huid resulteert in een droge, strakke en schilferige huid, wat resulteert in rimpels, en dat is nooit prettig om naar te kijken en aan te raken. Als u gehydrateerd blijft , blijft uw huid er stralend en gezond uitzien . Je verliest elke dag veel water, dus je moet het vaak vervangen door water te geven.

  1. Houd rekening met uw omgeving

Uw omgeving kan van grote invloed zijn op het behoud van uw huidgezondheid. Huidproblemen kunnen grotendeels te wijten zijn aan irriterende stoffen in het milieu, zoals uitstoot van auto’s, rook, zonlicht, pollen en meer. Deze factoren kunnen verschillende reacties in de huid veroorzaken, zoals verstopping van de poriën en irritatie en acne veroorzaken. Vermijd zoveel mogelijk rokerige omgevingen, draag geschikte kleding en probeer de omgevingstemperatuur in huis of op uw werkplek te regelen.

  1. Breng zonnebrandcrème aan voordat u weggaat

Je lichaam heeft collageen en elastine nodig om gezonde cellen te regenereren. Onbewaakte blootstelling aan de zon kan een aantal huidaandoeningen veroorzaken die uw huid kunnen beschadigen en zelfs schadelijk voor u kunnen zijn. Blootstelling onder de zon kan dodelijke ziekten veroorzaken, zoals huidkankers, zoals melanomen. Het wordt aangeraden om zonnebrandcrème toe te passen met een SPF van ten minste 30 om u te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

  1. Leer je huidproducten kennen

Als je het hebt gemerkt, worden huidproducten geproduceerd voor verschillende skin soorten zoals olieachtig, combinatie en droog . Als u hier geen aandacht aan schenkt, gebruikt u misschien het verkeerde type product voor uw huid. Een ander probleem is het gebruik van te veel producten op je gezicht. Vaak leveren deze veelbelovende producten hun effect niet op vanwege deze fout. Raadpleeg uw dermatoloog om te achterhalen welke producten voor u het beste werken, zodat u producten kunt gebruiken die goed werken, ook als deze op andere huidverzorgingsproducten worden toegepast.

  1. Reinigen en exfoliëren

Aan het eind van de dag is het erg belangrijk om alle make-up, vuil en stof te verwijderen die zich op uw huid hebben verzameld. Gebruik een reinigingsmiddel dat bij uw huidtype past om in de huid te dringen en alle ongewenste dingen te verwijderen. Als u wilt, kunt u zelfs twee keer reinigen om alles volledig te verwijderen. Tweemaal per week moet je ook exfoliëren om een ​​opgeheven en verjongde huid te bereiken. Exfoliatie helpt ook bij het oplossen van de dode huid, het toevoegen van vocht en het verzachten van de huid.In combinatie met een gezond dieet en levensstijl, kunnen deze tips u helpen bij het bereiken of behouden van een gezonde huid. Je huid zal veel over jezelf vertellen, dus het is het beste om voor dit deel van het lichaam te zorgen. Het is tenslotte het meest opvallende aspect van iemands uiterlijk. Met een gezonde en stralende huid zul je er zelfverzekerd uitzien en voelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De waardering van www.moroccangarden.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 83 reviews.