Hoe spijkers te onderhouden met arganolie?

Nagels onderhouden met arganolie?

Het is gebruikelijk veel moeite te doen om voor je haar, gezicht en huid te zorgen, maar mensen vergeten vaak voor één belangrijk deel van het lichaam te zorgen: de nagels. Je nagels zijn misschien niet wat mensen meteen merken als ze je zien, maar je nagels kunnen veel vertellen over je gezondheidstoestand. Verkleurde, gedroogde en afgestoken nagels wijzen vaak op een slechte gezondheid en deze maken de nagels er onaangenaam.

Wat veroorzaakt nagelschade?

Je nagels kunnen beschadigd raken omdat je je nagelriemen vaak snijdt. Je nagelriemen fungeren als een barrière en beschermen je huid tegen ongewenste bacteriën wanneer je iets aanraakt. Als je vaak je nagelriemen snijdt, verwijder je een laagje bescherming, waardoor bacteriën en vuil gemakkelijk in je vingers en tenen kunnen doordringen.
Het kan ook zijn vanwege je manicures en pedicures. Aceton is een sterke stof die je nagels droog en broos achterlaat. Nagellak, als je het te lang op de nagel laat, droogt je nagels omdat het je nagels bedekt om het vocht te krijgen dat ze nodig hebben.

Hoe weet je of je beschadigde nagels hebt?

U kunt de gezondheid van uw nagels bepalen door veranderingen in de nagel waar te nemen. Als uw nagels verticale randen hebben, kan dit eenvoudig een teken van veroudering zijn. Bleke en lepelachtige nagels geven aan dat je een ijzertekort hebt. Gele nagels komen vaak voor en worden veroorzaakt door veelvuldig gebruik van acrylnagels en nagellak.
Om nagels gezonder te laten lijken, hebben mensen manicures en pedicures gedaan, maar na verloop van tijd beschadigen deze de nagel vanwege de sterke componenten van aceton en nagellak.

Om je gezond uitziende nagels terug te krijgen, is Arganolie de beste oplossing. Het houdt je nagels en je huid gehydrateerd, waardoor ze er verjongd uitzien.

Het versterkt je nagels.

Beschadigde nagels zullen gemakkelijker kapot gaan. Dit kan peelings en splits veroorzaken, wat het onderhoud van de nagels pijnlijk kan maken. Arganolie kan je nagel beschermen wanneer deze teruggroeit, en voorkomt vervolgens dat er ooit weer schade optreedt.

Het hydrateert je nagels en handen.

Arganolie is rijk aan vitamine E, die beschadigde cellen op je nagels en je nagelriemen kan verjongen. Als je gedroogde nagelriemen ervaart, kan arganolie vocht toevoegen aan deze regio, waardoor je nagels er gezond uitzien en opnieuw beschermd worden.

Het geneest beschadigde nagels en nagelriemen

Vitamine E helpt beschadigde huid te herstellen en dit kan erg handig zijn bij nagelverzorging. Het helpt nieuwe en gezonde cellen groeien terwijl je nagels en nagelriemen herstellen, waardoor je nagels hebt die er helder en glanzend uitzien.

Het vervangt nagellak

Nagellak kan ernstige schade aan de nagel veroorzaken. Om nagels te hebben die er nog steeds goed uitzien, kun je Argan Oil gebruiken om je nagels een natuurlijk gezonde boost te geven. Je hebt zelfs geen blanke of basecoat meer nodig. Je nagels zien er in hun eentje meer goed uit.
Argan Oil helpt niet alleen de nagels. Het is ook nuttig voor het haar en de huid. Het is een wonderproduct dat helpt bij het oplossen van veelvoorkomende huidproblemen, waardoor je er stralend en stralend uitziet. Als u het regelmatig toepast, ziet u de resultaten in een mum van tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De waardering van www.moroccangarden.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 83 reviews.