ONZE VERHAAL BEGINT HIER

In 2013 ging ik naar Marokko om mijn familie te bezoeken. Hoewel ik al over arganolie wist en van de voordelen ervan hoorde, heb ik het zelf nooit geprobeerd of zelf ervaren. Toevallig, in datzelfde jaar, leed ik aan haaruitval. Op een avond zag ik een fles arganolie die mijn tante mij had voorgesteld om te proberen. Het was op dit moment dat ik voor het eerst de ongelooflijke effecten van arganolie ten volle heb ervaren.

Argan Oil From The Source

Vanwege de waardering die ik voor dit wonderproduct heb ontwikkeld, begon ik flessen met verschillende merken te kopen. Ik heb ze een voor een uitgeprobeerd en heb verschillende effecten opnieuw ervaren. Het belangrijkste dat ik opmerkte met de verschillende merken in vergelijking met mijn tantes arganolie, was dat mijn haar niet profiteerde van alle verschillende flessen arganolie. Dus probeerde ik erachter te komen waarom dit effect niet werd bereikt met sommige arganolieflessen, en dit was echt moeilijk te ontdekken en ik bezocht verschillende productiecoöperaties van arganolie. Deze vrouwencoöperaties hadden echt een goede kwaliteit arganolie, net als mijn tantes. De gebruikte argan-noten werden grondig geselecteerd en gereinigd. De arganolie werd ook koud geperst en gefilterd, niets werd toegevoegd of geëxtraheerd uit de olie. Dit proces van oliepersen gaf het zijn goudgele kleur en hoge kwaliteit. Van daaruit wist ik zeker dat ik alleen maar geprofiteerd had van deze kwaliteit van arganolie. En ik begon alleen met het kopen van deze coöperaties.

Ik merkte ook andere veranderingen in mijn huid op. Mijn huid, vooral mijn nagels en handen, waren meer gehydrateerd. Ik was van plan Arganolie alleen maar te gebruiken om met mijn haar om te gaan, maar het verraste me met zijn andere voordelen.

Toen ik het wonder van arganolie had ontdekt, wist ik dat ik op de juiste plek was om mensen te helpen die net als ik aan haarverlies leed. Ik wilde een ruimte creëren waar vrouwen hun haar kunnen herwinnen en zelfverzekerd kunnen zijn in hun eigen lokken. Ik wilde hulpmiddelen bieden voor zowel vrouwen als mannen om vertrouwen te hebben in hun haar. Dus besloot ik om deze geweldige kwaliteit arganolie in Europa te importeren en met anderen te delen.


Via mijn blog realiseerde ik me de potentiële markt voor arganolie. Ik zag een probleem en greep het probleem op om een oplossing te vinden. Ik wist dat als ik de klant was, ik enorm dankbaar zou zijn om een effectief en natuurlijk product te hebben dat rechtstreeks uit winkels kan worden gekocht.