Let op de DETAILS

Elke dag zie je een nieuw Argan Olie shop opduiken en je bent waarschijnlijk nieuwsgierig naar waarom je zou moeten kiezen voor het ene bedrijf ten opzichte van het andere. Welnu, er zijn een paar dingen waar je naar op zoek bent om ervoor te zorgen dat je het beste product, de beste service en ervaring krijgt die jij, je lichaam en haar verdienen.

Huid-, haar- en lichaamsverzorging zijn een vrij recent fenomeen en er is meer aan een bedrijf dan aan wat in de flessen zit. De beste Argan shops hebben een onbetwistbaar klantenservice-beleid, snelle verzendnormen, hoogwaardige verpakkingen en zijn toegewijd aan de business en levensstijl. Het hoeft niet te betekenen dat bedrijven die hier niet aan voldoen slecht zijn, maar ze zijn gewoon geen topbedrijf.

Er zijn ontzettend veel geweldige bedrijven die geweldige dingen doen.

Dus, hoe kun je zien of ze zich inzetten voor de industrie. Wel, lees het verhaal van hun bedrijf, of bekijk hun aanwezigheid op sociale media. Je zult willen zien of ze elke vorm van lifestyle-evenementen bijwonen, zoals wedstrijden, zorgclubs of deelnemen aan liefdadigheidsevenementen. Een andere indicator is of ze voorlichting geven aan de community. We doen het via onze blog.

Een andere manier om hun inzet te peilen, is of ze gericht zijn op het laten groeien van het bedrijf, of gewoon wat geld verdienen aan de kant. Wanneer een bedrijf continu in zijn bedrijf investeert, laat het zien dat ze geloven dat de sector groeit en op lange termijn levensvatbaar is.

Nu, naast de toewijding aan de industrie, wilt u ook kijken naar hun toewijding aan hun product. Waar besparen ze op en waar investeren ze in?

U kunt meestal zien of een lichaams- en haarverzorgingsbedrijf zich meer richt op prijs of op kwaliteit.  Gebruikte verpakkingsmateriaal, gebruiken ze plasticdoppen in plaats van metalen deksels? Plastic Petflessen in plaats van glazen flessen? Synthetische geuren in plaats van natuurlijke oliën en extracten?  Schenken zij aandacht aan de kleine details of verdoezelen ze dingen?

Wanneer een bedrijf een goed product en een goede toewijding voor de industrie heeft, is haar rol als klantendienst eenvoudig. Vanuit zakelijk oogpunt zorgt het hebben van een goede klantenservice ervoor dat de klant vanaf het begin een positieve ervaring heeft. Bekijk de beoordelingen van de producten en houd de tijdigheid van verzending in het oog, hoe wordt omgegaan met problemen en welke garanties worden geboden. Bij Moroccan Garden garanderen we dat u van uw producten zult houden en als u dat niet doet, betalen wij uw aankoopprijs volledig terug.

Het is makkelijk om dit allemaal te beschrijven, maar de realiteit is dat het erg moeilijk is om deze zaken goed voor elkaar te krijgen en  uit te voeren. Wanneer bedrijven al deze zaken goed op orde hebben, zullen ze opgemerkt worden. Doe leuke dingen en je wordt opgemerkt.

We denken dat we het best goed doen, maar we denken ook dat er een aantal andere geweldige Argan shops zijn. Geef ons een kans en probeer anderen ook. We zijn dol op het bouwen van de beste Arganverzorgingsproducten op de markt en we houden er van om het Argan-bedrijf te zijn dat het voortouw neemt.

Van ons allemaal in Marrakech en Amsterdam

Team Moroccan Garden